‘Word in 2 dagen Practitioner’

 
 
 

Practitioner training

Wil jij jouw coaching next level brengen? Meld je dan aan voor de 2-daagse practitioner training. Na de training zal je met vertrouwen vertrekken om zelfstandig SpotlightPROFILE in te zetten binnen je organisatie of bij je cliënten. Je krijgt je eigen Spotlight ‘Practitioner Account’ om SpotlightPROFILE ID’S aan te maken, team-maps samen te stellen en toegang te krijgen tot slides en andere materialen. De 3 gratis SpotlightPROFILE’s zullen je helpen om zelfvertrouwen op te bouwen en de tool te integreren in jouw praktijk.

Als geaccrediteerd practitioner heb je exclusieve toegang tot toepassingen van het profiel zoals SpotlightTEAMS en SpotlightPigs. Je kunt leren over de nieuwe ontwikkelingen op onze ‘refresher-dagen’ waar je je vaardigheden aanscherpt en ervaringen deelt met onze community van practitioners.

 
 
 
 

Veelgestelde vragen

Wat maakt SpotlightPROFILE uniek?
Hoe ziet de SpotlightPROFILE practitioner training eruit?
Voor wie is de SpotlightPROFILE practitioner training bedoeld?
Wanneer en waar vindt training plaats?
Wat zijn de kosten van de practitioner training?
Wat kosten de profielen?
Wat zijn de doorlopende kosten?
Wanneer kan ik de tool zelf inzetten?
Is de tool geschikt voor mensen onder de 18?
Wat maakt SpotlightPROFILE uniek?

SpotlightPROFILE belichaamt de filosofie van aanpassingsvermogen. Het erkent dat mensen zich op verschillende manieren gedragen in verschillende contexten. Met de focus op ‘beweging’ vermijden we het labelen of stereotyperen van gedrag. Hoewel het interessant is om te weten “waar je bent”, is het fascinerender om te weten “waar je kunt komen”. Spotlight is ontstaan in de wereld van de topsport en is de enige profilingtool met zowel ‘gedragsstijl’ als ‘mindset’ in zich, waarmee individuen en teams elkaar beter kunnen begrijpen en gedrag kunnen aanpassen naar wat nodig is in de betreffende situatie.

Hoe ziet de SpotlightPROFILE practitioner training eruit?

De SpotlightPROFILE practitioner training wordt in 2 dagen gegeven. Als onderdeel van de training vragen we jou zelf een profiel in te vullen, dat we vervolgens tijdens de training gebruiken om je te helpen meer te leren over jouw voorkeuren. Daarnaast vormt jouw profiel een vast onderdeel van de coachingsoefeningen, die je helpen om vertrouwd te raken met de tool. Op dag 1 introduceren we de SpotlightPROFILE-methodiek. In de middag nemen we een eerste kijkje in jouw profiel en leggen we de link met coaching. Op dag twee gaan we dieper in op de achtergrond van het profiel en gaan we verder aan de slag met de coaching met SpotlightPROFILE. De sfeer tijdens de training is ontspannen en veilig, we houden je in beweging om energie vast te houden en gebruiken praktische oefeningen om je vertrouwen te laten krijgen in de tool. We geven de training met twee facilitators in een groep van maximaal 12 deelnemers. We zorgen voor een omgeving waarin we elkaar kunnen leren kennen en die jou in staat stelt om een ontwikkeling door te maken in jouw coaching.

Voor wie is de SpotlightPROFILE practitioner training bedoeld?

De practitioner training is bedoeld voor de ervaren coach, trainer, HR en Learning & development-professional, die toe is aan een frisse en innovatieve profiling tool om mensen, teams of organisaties vooruit te helpen.

Wanneer en waar vindt training plaats?

De practitioner training wordt georganiseerd in Bussum of Eindhoven, voor data klik hier.

Wat zijn de kosten van de practitioner training?

De kosten voor de SpotlightPROFILE practitioner training zijn inclusief je eigen SpotlightPROFILE, lunch en drankjes tijdens de trainingsdagen, 3 gratis afnames van SpotlightPROFILE en je eerste jaar accreditatie.
Voor kosten en data klik hier.

Wat kosten de profielen?

Je ontvangt drie gratis profielen bij het voltooien van de training, daarna bedragen de kosten EUR 60 + btw per profiel. Aan het einde van elke maand factureren we de profielen die in die maand zijn gedownload. We raden je aan EUR 85 (+ btw) in rekening te brengen voor profielen bij je klanten.

Wat zijn de doorlopende kosten?

Het eerste jaar zijn er, naast de afname van profielen, geen kosten verbonden aan jouw SpotlightPROFILE accreditatie. Daarna bedragen de jaarlijkse verlengingskosten EUR 220 + btw om jouw accreditatie en status te behouden om SpotlightPROFILE te gebruiken en toegang te krijgen tot SpotlightPROFILE producten en ondersteunende diensten.

Wanneer kan ik de tool zelf inzetten?

De SpotlightPROFILE accreditatie stelt je in staat om de methode na afronding van de practitioner training te gebruiken bij het coachen van individuen en teams. Het stelt je niet in staat om andere individuen in SpotlightPROFILE te accrediteren.

Is de tool geschikt voor mensen onder de 18?

Nee, de tool is niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar of kwetsbare volwassenen.

Menu